Afscheid H-nest 2019

Afscheid - Pups H-nest 2019


//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2019/03/Ayura-Kayoz_H_nest-2019.jpg

En dan is het zover na bijna 8 wkn, de pups van Ayura en Kayoz gaan het 'nest' verlaten en vliegen uit naar verschillende windstreken in Nederland. Vandaag vertrekken er 4 pups, morgen 2 pups en maandag nog 2 pups. Het pupje Hajrah (teef) blijft bij ons wonen.
Wij hebben wederom genoten van de pups van ons H-nest en zijn heel tevreden over hoe ze tot nu toe zijn uitgegroeid. Alle hebben de pupkaraktertesten goed afgelegd, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Wij wensen alle 9 pups heel veel plezier met hun nieuwe families en dat ze samen hun beste beentje en pootje voorzetten om een hecht team te worden. Heel veel plezier met jullie witte bollewol, het ga jullie allen goed.

 

 

  08-07-2019 Pup Groen en Rood by, by

 

En dan is het om 11.15 uur zover, het laatste pupje gaat het nest verlaten. Het is pupje groen RUFUS [Fan Sjonah-Mae Honorable Hero]. Een heerlijke pup die bij Yvonne, Renee en zoon Ramone komt te wonen in Kampen. Hij zal daar een fantastisch thuis krijgen, dat zowel voor Rufus als voor de familie een nieuw [t]huis is, dus voor allen een nieuwe start. T.z.t. zal RUFUS ook mee naar de zaak gaan en  regelmatig diverse andere mensen ontmoeten. Zijn puppytest deed blijken dat hij daar in aanleg geschikt voor is. Hij is niet snel onder de indruk en tevens nieuwsgierig, onderzoekend en heldhaftig. Rufus doe je best en dat jullie viertjes een harmonieus kwartet gaan vormen. Het ga je goed manneke.

 

 

 

 

Om 10.15 uur zien wij de bus van Wilbert, Ria en zoon Gijs parkeren. Vanochtend vanuit De Kwakel naar ons toe gereden om teefje rood AYKA [Fan Sjonah-Mae Have and to Hold Hoja] op te halen. Kids Tessel en Pien konden niet mee komen, die moesten naar school, of zij hun aandacht bij de les kunnen houden is de vraag.
Wij hoorden vandaag voor het eerst teefje rood haar roepnaam en vinden AYKA een prachtige naam, wat blijkt het is een samenstelling van AYura en KAyoz. Wauw wat leuk gevonden. Net als de andere nestgenootjes begroet Ayka hen vriendelijk bij binnenkomst. Een tijdje later gaat ze lekker liggen en is het tijd om op weg te gaan naar haar nieuwe thuis. Dag lieve Ayka, het ga je goed kleine meid, they have and to hold you now ...

 

 

 

  07-07-2019 Pup Geel en Oranje by, by

 

Dat wordt vroeg opstaan voor de familie uit Rotterdam. Om 9.00u komen ze MILA [Fan Sjonah-Mae Heart to Heart Hesta] halen. No problem, voor Mila staan wij heel graag vroeg op, wij hebben zo naar haar uitgekeken. Mila loopt los in de kamer rond als ze arriveren en begroet ze. Daarna is de veter van Sabine haar schoen aan de beurt, in no time heeft ze die los. Ook zeult ze met Max zijn slipper in haar bekkie rond, tot ze de veters van Partick zijn groene sportschoenen ontdekt en die probeert los te maken. Matthijs zijn schoeisel blijft buiten schot. Oeps voorkeur voor schoeisel Mila?? Ach je kunt haar ook leren je schoenen naar je toe te brengen .... toch?
Doe je best in het Rotterdamse Mila, je komt bij een fantastische warme familie te wonen. Succes, het ga je goed.

 

 

 

Dan om 10.00 uur is het de beurt aan Evelien en Renee om teefje Oranje SHELBY [Fan Sjonah-Mae How do you do Hymala] mee te nemen naar haar nieuwe thuis in Meppel. Daar is alles in gereedheid gebracht voor de komst van dit lieve witte meisje. Wij hebben genoten van hun pupvisites, waarbij Evelien zich in korte broek en hempie waagde tussen de 9 witte donderdsteentjes. Shelby je krijgt een liefdevol en warm thuis te Meppel. Zet je beste pootje voor en wordt met elkaar een fantastische 3-eenheid. Alle goeds toegewenst poppie.

 

 

 

  06-07-2019 Pup Paars, Zwart, Blauw en Zilver by, by

 

Om 9 uur is familie Marum present om hun reutje Paars DAVY [Fan Sjonah-Mae Huge Huggybear] op te halen. Helemaal enthousiast en blij zijn ze hem te zien. Ze zijn bijna iedere langs gekomen om met de pups te knuffelen. Tja amper 15 min. rijden naar ons toe, dat was wel mazzel. Je krijgt een mooi thuis aan de rand van Marum en 2 spontane meiden, die al helemaal weg van je zijn. Lief manneke doe je stamboomnaam eer aan en doe je best, dan vormen jullie in no time een prima kwintet.

 

 

 

Om 10 uur arriveren Steven en schoonmoeder Marijke uit Oestgeest om teefje Zwart RAKSHA [Fan Sjonah-mae Happy go Lucky Houna] op te halen. Helaas moest Simone werken en kon niet mee komen. Raksha komt o.a. samen te wonen met een Fryske Stabij. Lief meisje wij wensen je alle geluk en blijheid toe, dat gaat zeker lukken bij Steven en Simone. Op de foto Steven met schoonmoeder Marijke, die Raksha tijdens de autorit op schoot zal houden.

 

 

Om 11 uur is het de beurt aan familie Roden om hun reutje Blauw LEVI [Fan Sjonah-Mae Handsome Hunk] mee te nemen. Ze worden gelijk blij door Levi begroet en zijn staartje draait als een propeller in de rondte. Levi krijgt een prachtig thuis in Roden, op ca. 300 meter van het Mensinghe Bos, waar hij heerlijk kan loslopen. Nou hansome hunk, wij wensen je alle geluk toe, en dat jullie maar een vrolijk Sixtet met elkaar worden. Maar dat zit wel snor.

 

 

 

Om 13.00u staat de ontmoeting met familie van Uum uit Lathum. Zij hadden zich aangemeld voor het teefje dat beschikbaar was gekomen door een afmelding én voor de karaktertestjes hadden plaatsgevonden. Het is teefje Zilver MOOS [Fan Sjonah-Mae Home Sweet Home Hera] geworden die met hen mee gaat. Een rustig en vriendelijk teefje die een home sweet home krijgt en waar de teckel op haar komst wacht. Dat jullie maar fijne maatjes met elkaar worden. Wij wensen jou samen met je nieuwe bazen een heel fijn leven toe en doe je best meiske.