Nestplanning november 2024

Pupplanning M-nest november 2024

STILL UNDER CONSTRUCTION

 


 

Fan Sjonah-Mae Jewel Jeelah  X  Volcan Vinehalla

 

 

 

  Info combi Jeelah en Volcan

 

Jeelah en Volcan vullen elkaar op meerdere vlakken super aan. Beide hebben ze uitstekende gezondheidsuitslagen, een mooi pigment, een witte en volle langhaar vacht en zij hebben prima lichaamsverhoudingen. Ook hun karakters en temperament passen heel goed bij elkaar. Daarnaast is de combinatie van hun beider stambomen [bloedlijnen] een heel interessante samenstelling van Zwitserse Witte Herders en Duitse Herders en met zorg door ons gekozen. Kyra heeft hem vanuit Belgie geimporteerd met als doel hem tot dekreu te laten keuren, dit voornemen is naar volle tevredenheid gerealiseerd.
Volcan is een fijne hond met een vriendelijke levendige expressie. Absoluut niet terughoudend of angstig, vrij en zonder meer een krachtige verschijning en een enthousiaste stabiele reu die van een stevige knuffelsessie houdt. Samen met zijn baas traint hij IGP [IPO] en speuren. Wij vinden het fantastisch dat wij Volcan mogen inzetten als vader van de pups voor ons M-nest.

Voor meer info over Jeelah kunt u kijken op haar eigen pagina, klik hier. De verwachting is dat Jeelah - gerekend volgens de statistieken - in augustus 2024 weer loops zal worden. Echter ... de natuur bepaalt het moment van loops worden.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag meer informatie of u aanmelden als geïnteresseerde voor een pup van deze 2 super Zwitserse Witte Herders, ga dan naar de pagina Contact.

 

 

  Stamboom van de pups

 

De stamboom van de pups van het M-nest wordt een bijzondere mix van geheel verschillende  bloedlijnen, zodat er een wenselijke variëteit ontstaat. Als voorouders staan Zwitserse Witte Herders, alsook van uit vaderskant Volcan Duitse Herders in de stamboom opgenomen. Op deze manier zetten wij ons in zo vitaal en gezond mogelijke pups te fokken. Er zijn geen dubbelingen in de bloedlijnen voorouders t|m de 6e generatie. Hieronder een overzicht stamboom van de pups M-nest t|m de 4e generatie [zwart is reuen | paars is teven].

 

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2024/02/WS-M-nest-24-Jeelah-X-Volcan.jpg

 

  Foto's Volcan

 

Hieronder nog een fotoserie van VOLCAN. Voor een serie foto's van JEELAH kijk op haar eigen pagina onderaan: klik hier