Hajrah

Fan Sjonah-Mae Hello it's me Hajrah


//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2020/11/20200930_Hajrah-pag.jpg

Hajrah is de dochter van onze Ayura x X-Citing X Factor de Kupal Kuyen en pup van ons H-nest.

Hajrah is een krachtige vrouwelijke teef, heeft een fantastisch donker pigment, een mooie witte langstock vacht en is goed gebouwd.

Ze is een lieve zachtaardige hond, zeer baasgericht en heel gehoorzaam. Ze blijft goed bij ons in de buurt tijdens het (los)wandelen en heeft niet de neiging overal op af te rennen. Ze is meer van het observeren maar hoeft er niet gelijk iets mee te doen. Vreemde mensen worden rustig en vriendelijk benadert, waarna ze hen besnuffelt. Regelmatig gaat ze met ons mee op stap naar een winkelcentrum, een terrasje pakken of mee naar het bejaardenhuis waar ze de show steelt met haar uiterlijk en vriendelijke gedrag.
Vreemde honden moet ze eerst leren kennen, drukke ‘in to your face’ honden vindt ze minder fijn, liever kijkt ze eerst even de hond uit de boom. Met honden die ze kent is het dikke pret, lekker rennen en uitnodigen tot spel.

In huis is ze rustig en gaat gezellig naast je op de bank liggen voor een kroelsessie. Bij voorkeur is ze buiten in de tuin samen met Esta. Wat is er nu leuker dan elkaar uit te dagen en te ravotten.

Wij vinden haar een fantastische hond met een heel fijn karakter.

Op de hondenschool was ze een uitstekende leerling en de gehoorzaamheidscursussen heeft ze met succesvol afgesloten met een diploma:

♦ Puppycursus | ♦ Basiscursus 1 | ♦ Basiscursus 2

 

Wij hopen in het najaar 2021 een eerste nestje met haar te fokken. Wanneer de combi Hajrah + een dekreu bekend is en op de website vermeld staat, kunt u zich aanmelden voor een pupje van dit nest.

Algemene info

 

Geboren: 12-05-2019
Ouderhonden: M: Fan Sjonah-Mae Ayura Blanc
V: X-Citing X-Factor de Kupal Kuyen
Show: 06-09-2020 - Kampioenschapsclubmatch: Fokkersklasse - 3e Uitmuntend
Fokgeschiktheidskeuring: Op 20-11-2020 doorlopen en voorlopig goedgekeurd [definitieve goedkeuring nog te ontvangen van de rasvereniging RZWH]
Nestverwachting najaar 2021

M:  Fan Sjonah-Mae Ayura Blanc

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2019/03/Ayura_H-nest.01.jpg

V:  X-Citing X-Factor de Kupal Kuyen

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2019/03/kayoz11.jpg

Gezondheidsuitslagen

 

HD A-nbw 27,5-0
ED 0 | 0 [vrij]
MDR-1 + | + [vrij]
DM + | + [vrij]
DNA-profiel JA

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2020/05/20200503_WS_Haj-pagina.jpg

Hajrah tussen de bloemetjes