Kohdy

Fan Sjonah-Mae Kohdy as bêste Freun


TOEKOMST

Kohdy is de zoon van onze Hajrah en dekreu Egeborg's Captain Indi en een pup van ons K-nest 11-01-2023. Met nog 4 broertjes en 3 zusjes hebben wij hem alle zorg en aandacht gegeven om een goede basis neer te leggen, die verder uitgebouwd gaat worden.

Kohdy blijft verbonden aan onze kennel en heeft een fantastisch thuis gekregen in Drachtster Compagnie bij Gonda, Jurrie, Jarno en Mica én bij Zwitserse Witte Herder reu Duka die ook bij ons geboren is: onze Sjonah x Golan D-nest 2016. Duka is een ontzettende vriendelijke en rustige reu en zal een fantastische 'maat' voor Kohdy zijn.

Kohdy is een speels, vrij en vriendelijk hondje die een nieuwe omgeving eerst rustig in zich opneemt en dan op verkenning uit gaat. Wanneer je hem roept komt hij meteen enthousiast aanrennen en begroet je met een vrolijk kwispelend staartje. Hij is baasgericht en volgt deze graag zowel los lopend als aan het lijntje. Nieuwe en spannende dingen wil Kohdy best onderzoeken. Hij zal niet snel angstig zijn, wel voelt hij zich extra zeker wanneer hij ze samen met de baas mag onderzoeken. Kohdy heeft een zeer werklustig karakter, is slim en zal nieuwe dingen snel en gemakkelijk aanleren. Leiding daarbij zal hij goed accepteren, maar t.z.t. zal hij de grenzen af en toe ook zeker wel eens gaan uittesten.
Wij vinden hem nu al een fantastisch mooie reu met een blij en open karakter. Hij heeft een super zwart pigment, een prachtige volle witte vacht en een geweldige bouw.
Onze wens is hem in toekomst te kunnen inzetten voor de fok als dekreu. Dat is nu nog toekomstmuziek.

Op de hondenschool laat Kohdy enthousiasme zien bij de cursussen die hij volgt. Samen lekker aan de slag en de van belang zijnde zaken leren om tot een fijne stabiele en vriendelijke Zwitserse Witte Herder op te groeien.

♦ Puppycursus | ♦ Cursus concepttraining 2
♦ Balans & Coördinatie 1| ♦ Ringtraining

 

Algemene info

 

Geboren: 11-01-2023
Ouderhonden: M: Fan Sjonah-Mae Hello it's me Hajrah
V: Egeborg's Captain Indi

Moeder:  Fan Sjonah-Mae Hello it's me Hajrah

Vader:  Egeborg's Captain Indi

Gezondheidsuitslagen

 

HD later
ED later
MDR-1 +/+ [vrij - via ouders]
DM N/N [vrij - via ouders]
DNA-profiel JA