Niemo

Niemojando fan Cosmo's Noflik Stee


//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2018/10/Hond_Niemo.jpg

* 20-07-2008  -  Ϯ 27-07-2018

Niemo is geboren in 2008 uit de prachtige combinatie Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee en Baron vom Schloss Stuttensee. Als maatje voor ons Leroy moest de reu pup uit dit N-nest wel een goede match zijn qua karakter. Op ons verzoek heeft de fokster goed gekeken welke reutje het meest geschikt zou zijn, haar keuze is de juiste geweest.

Niemo is een fantastische karakterhond met een super stabiel karakter, luistert als de beste, kan met honden en andere dieren [hebben niets van hem te vrezen] en is geweldig met mensen|kinderen.
Hij is prachtig gebouwd en heeft een mooie langstock vacht. Zijn pigment is minder sterk en helaas had hij maar 1 ingedaalde testikel, hierdoor was 'dekreu' worden geen optie.

Niemo is een werker in hart en nieren. Altijd in voor het ondernemen van één of andere activiteit. Gehoorzaamheidscursussen, behendigheid, zwemmen, speuren, pakwerk en hersenwerk, Niemo gaat er voor en beleeft er enorm veel plezier aan.

Op hondenschool Cosmo heeft alle cursussen glorieus doorlopen en met een diploma afgelegd:

♦ Puppycursus | ♦ Basiscursus |♦ Vervolg-1 | ♦ Vervolg-2 | ♦ Vervolg-3

Niemo bleek aanleg te hebben voor het pak-|manwerk, strak appèl lopen en speuren,  IPO-training is helemaal zijn ding.
Aangelijnd wandelen is eigenlijk niet nodig, een rennende kat, schapen, paarden, hij ziet ze maar laat ze met rust. En altijd neemt hij een stok mee, die hij van begin tot eind van de wandeling niet uit het oog verliest [stokkofiel].
En ballen .... niet voor niets noemen wij hem 'onze ballofiel'. Met bal in zijn bek loopt hij rond, kijkt ons aan met een blik van: 'kom laten we ff balgooien'. Pfff .. nu even niet Niemo. Of een trekspelletje met een flostouw, als hij maar bezig kan zijn.
Zwemmen kan hij als de beste, hoe verder de bal in het water is gegooid, des te leuker hij het vindt en zwemt er gretig naar toe. Zelfs de ballen die maat Leroy te ver weg vindt, worden door Niemo opgehaald.

Ons sterretje Niempie, helaas is hij er niet meer. Door een milttumor was er geen hoop meer voor hem en hebben wij hem moeten laten inslapen. Ons eerste witje die wij hebben moeten laten gaan, dat hakt er wel in.
Zo fijn dat wij zulke fijne herinneringen aan hem hebben en foto's|video's met hem hebben, doch ons Niemootje is en blijft een gemis.

Algemene info

 

Geboren - overleden: 17-07-2008 - 27-07-2018
Ouderhonden: Moederhond: Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee
Vaderhond: Baron vom Schloss Stuttensee
Gezondheid: Geen testen gedaan, daar Niemo geen dekreu kon worden

   M: Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee    |     V: Baron vom Schloss Stuttensee

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2019/01/IndyBaron.jpg

Niemo als 'ster' in de videoclip 'Children of a Miracle' van DJ Don Diablo, samen met roedelgenoten Leroy, Sjonah, Ayura en Estayah (nog een pupje).

[klik op afbeelding voor bekijken en beluisteren van de videoclip]

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2019/01/Niemo_Video-Don-Diablo.jpg