Pupverwachting

Pups J-nest - verwachting november | december 2021


Fan Sjonah-Mae Hello it's me Hajrah                  Floyd Wild Boy von Dukes Dynastie

 

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/1_IMG_2921-kopie.jpg

H A J R A H - geboren 12-05-2019

Fokgeschikt verklaard: 2020 via rasvereniging RZWH
Gezondheidsuitslagen: HD-A | ED vrij |MDR-1 vrij | DM vrij

Hajrah is vriendelijk en attent, open naar vreemden en heeft een stabiel karakter. Ze heeft een mooie witte langstock vacht, een buitengewoon donker pigment en is krachtig en mooi gebouwd. Meer info treft u aan op haar eigen pagina Hajrah


 

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/Floyd_1.jpg

F L O Y D - geboren 27-07-2015

Fokgeschikt verklaard: 2017 via rasvereniging 1.WS e.V. Einheit. Gezondheidsuitslagen: HD-A | ED vrij |MDR-1 vrij | DM vrij |

Floyd is vriendelijk met open karakter naar mensen en heeft een goed temperament. Hij heeft een prachtige witte langstock vacht, pikzwart pigment en is fantastische gebouwd. Meer info hieronder en op zijn eigen website Floyd


 

Wij hebben ons J-nestje gepland met de oudercombinatie onze Hajrah X Floyd. Volgens de 'statistieken' is de verwachting loopsheid van Hajrah ca. mid september. Moment van dekkingen zal circa tussen de 10e-12e dag loopsheid zijn. Vervolgens 63 dagen dracht, waarna de geboorte zich ongeveer eind november | begin december zal aandienen. De pups zullen nog ca. 7,5 week bij ons vertoeven, waarna ze mid januari 2022 mogen uitvliegen.

Via onderstaande buttons zal te zijner tijd de wekelijkse voortgang vanaf dracht etc. en ontwikkeling van de pups te volgen zijn, tijdens de periode dat ze bij ons zijn tot het moment dat ze mogen uitvliegen.

 

 

  Info combi Hajrah en Floyd

Hajrah en Floyd vullen elkaar op meerdere vlakken prima aan. Beide hebben ze uitstekende gezondheidsuitslagen, een donker pigment en een mooie witte langstock vacht. Ook hun karakters en temperament passen goed bij elkaar. Daarnaast is de combinatie van hun lijnen (stambomen) met zorg gekozen.

Floyd is een hele fijne hond, vrij en blij en zonder meer een prachtige verschijning. Hij is totaal niet terughoudend, is open naar mensen en kan goed overweg met andere honden. Hij is in Duitsland geboren waar hij met zijn bazen in Meerbusch woont en geniet van alle activiteiten en reizen die hij met hen beleefd. Tevens heeft hij meerdere shows gelopen en vindt het heerlijk om sportief bezig te zijn.

Het zal Hajrah haar eerste nestje pups worden. Floyd heeft dekervaring en is reeds vader van meerdere nakomelingen die op zijn eigen website te bewonderen zijn.

Wij zijn Sabine en Jurgen [eigenaren] zeer dankbaar dat we hun fantastische dekreu Floyd mogen gebruiken voor ons J-nestje. Zeg nu zelf hij is toch een echte kerel.

 

Bekijk Floyd's website:   Floyd Wild Boy von Dukes Dynastie

.

//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/20200930_095741.jpg
//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/Floyd_4.jpg
//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/Hajrah_bos.jpg
//sjonah-mae.nl/wp-content/uploads/2021/03/Floyd_bos.jpg

 

 

S T A M B O O M  -  pups J-nest wordt:

  Foto's Floyd en Hajrah

 

Hieronder een serie prachtige foto's van Floyd en Hajrah, woorden zijn overbodig. Gewoon genieten van deze 2 kanjers. Veel kijkplezier.

 

⇒  Meer info en foto's op Floyd zijn eigen website

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

27-06-2021 - FLOYD is tijdens de schow in Glöttingen Europees Kampioen geworden, TOPPER !

 

 

⇒  Meer info op Hajrah haar eigen pagina

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider